Slide

Toimintaperiaate

Päiväkodin toimintaperiaatteena on antaa lapsille turvallinen, kodinomainen ja virikkeellinen hoitopaikka, sekä antaa iloisia ja lasta kehittäviä kokemuksia liikunnan ja musiikin avulla.

Liikuntaa

Liikuntaa harrastamme päiväkodissa joka viikko. Otamme liikunnan huomioon kokonaisvaltaisesti koko vuoden aikana. Syksyllä yleisurheillaan, talvella harrastamme talviurheilulajeja: hiihtoa, luistelua ym. ja kesäaikaan palloilulajeja: jalkapallo, pesäpallo, sekä uintia.

Musiikkia

Musiikkia harrastamme laulaen, leikkien ja soittaen joka päivä, esimerkiksi ennen ruokaa vietämme hetken opetellen uusia lauluja, tai kertaamme vanhoja lauluja lasten toiveiden mukaan. Tutustumme eri musiikin lajeihin ja soittimiin sekä itse kokeillen että vierailijoiden avulla. Käymme konserteissa ja teatterissa mahdollisuuksien ja tarjonnan mukaan.

Muuta kivaa

Vaikka päiväkotimme onkin erityispainotteinen, emme unohda muitakaan kasvatuksen osa-alueita, kuten esimerkiksi kädentöitä, kirjallisuutta ja luonnontutkimista, vaan otamme nekin huomioon kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti muiden osa-alueiden ohella.